Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου: Η νεότερη υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας στη μάχη της ανάπτυξης στην Ανατολική Αττική

Είμαι η Κλεοπάτρα Τριανταφυλλίδου, η νεότερη υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές του 2023, στην Ελλάδα που αλλάζει, στην Ελλάδα που οφείλει να αλλάξει ακόμα περισσότερο με νέα πρόσωπα, πράξεις και έργα.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν χωράνε καθυστερήσεις, δικαιολογίες, δεν περισσεύει κανείς. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ελλάδα στις Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών απέκτησα εξειδίκευση στις οικονομικές επιστήμες με δύο μεταπτυχιακά στο Λονδίνο σε τομείς εξειδικευμένους στη σύγχρονη επιστήμη: Μάστερ στα Logistics και την εφοδιαστική αλυσίδα (University of Westminster ) και Μάστερ στο Εμπόριο Ενέργειας και Ενεργειακών Προϊόντων (Cass Business School).

Εκεί απέκτησα τον ευρωπαϊκό τρόπο σκέψης και δράσης.

Η Ανατολική Αττική έχει δυνατότητες μεγάλης οικονομικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς δεδομένου ότι διαθέτει τρεις λιμένες, οδικές αρτηρίες, αγροτική παραγωγή, οινοποιεία, επιχειρήσεις με ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο. Τα παραπάνω συνεπάγονται αξιοποίηση των νέων από κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, ανάδειξη ευκαιριών, στήριξη τους για ενεργό συμμετοχή και απασχόληση τους στον τόπο τους.

Με ήθος, αρχές, επιστημονικές σπουδές αλλά και με τη βοήθεια όλων σας, θέλω και μπορώ να  προσφέρω αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της Ανατολικής Αττικής με έμφαση στους νέους της. Ανήκω στη νέα γενιά, καθημερινά ζούμε και βιώνουμε τους ίδιους προβληματισμούς και αγωνίες, κάνουμε όνειρα, βάζουμε στόχους, αγωνιζόμαστε. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος και να αντιμετωπίσουμε όλα τα εμπόδια της παλαιάς νοοτροπίας.

Προχωράμε τη ζωή μας με δράσεις, καινοτομίες, τεχνικές που εδράζονται στις γνώσεις μας πάνω στους τομείς των σύγχρονων επιστημών. Ήρθε η ώρα να μπούμε μπροστά οι νέοι λαμβάνοντας υπόψιν την εμπειρία των μεγαλυτέρων. Η γενιά μας είναι αυτή που πρέπει και μπορεί να δημιουργεί το μέλλον της.

Ήρθε η ώρα να μπούμε μπροστά οι νέοι. Η γενιά μας είναι αυτή που πρέπει και μπορεί να δημιουργεί το μέλλον της.

Από Rpn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *